QUI SOM?

IMG_7484

Zak Serrat

Estudiant de Fisioteràpia a la UVic. Jugador de bàsquet i aficionat a tota mena d’esports tant d’interior com d’exterior. Experiència amb nens i adolescents tant en àmbit esportiu com en àmbit escolar. És una persona extrovertida, oberta i fàcil de comunicar-s’hi.

20230718_181846 (2)

Roc Coromina

 Estudiant de Ciències Empresarials-Management a la Universitat Pompeu Fabra. Experiència en el camp de la logística, les finances i l’organització d’esdeveniments. Interès per la música, l’esport i la cultura. Persona reflexiva, amb capacitat d’adaptació i treballadora.

 

enric

Enric Solé

Estudiant d’economia a la Universitat de Barcelona. Vinculat a l’esport local des de ben petit. Jugador de futbol i introduït al món de l’entrenador des del 2018. De caràcter obert, decidit i participatiu.

ELS NOSTRES VALORS

Foto inclusió

Inclusió

 Promoure la participació de tots els joves, independentment del seu nivell d’habilitat esportiva, origen ètnic, gènere o condició física. Fomentar un entorn on la pràctica esportiva sigui una part rellevant de la vida dels joves

Desenvolupament 500x500

Desenvolupament Personal

 Enfocar-nos en el creixement personal i l’aprenentatge dels joves més enllà de l’aspecte esportiu. Ajudar-los a desenvolupar habilitats com l’autoconfiança, la resiliència i l’ètica de treball.

Foto proximitat

Proximitat

Oferir un servei proper i de qualitat, fent èmfasi en els valor i cultura de la nostra terra.

MISSIÓ

Inspirar i empoderar la joventut a través de l’esport, fomentant la inclusió i l’aprenentatge personal en un entorn divertit i proper a la comunitat

VISIÓ

Consolidar-nos com a líders locals en l’organització d’esdeveniments esportius per als joves i infants, oferint oportunitats de creixement personal a través de l’esport i contribuint positivament a les comunitats amb les que treballem.