CAMPUS MULTIESPORT

El començament de l’estiu només vol dir una cosa: sol, calor, piscina, platja,… però també casals i campus de tota mena. Això amb Collsacampus té un sinònim: ESPORT! El campus multiesportiu de l’estiu 2023 va tenir lloc des del 26 de juny al 29 de juliol, 5 setmanes de provar diferents disciplines esportives però també gaudir de l’entorn de l’Esquirol, amb diverses excursions al riu i pels volts del poble.

Més de 40 nens i nenes van passar pel campus i cada un d’ells va tenir la oportunitat de gaudir d’una gran varietat d’esports minoritaris però també del bàsquet i el futbol, activitats més recurrents en la vida dels nens i nenes. A més, es van incorporar esports mentals com els escacs i els jocs de taula, una manera perquè els infants treballessin de manera cognitiva a més de manera física.

Com a despedida, Collsacampus va organitzar una acampada al Camp de Futbol, la nit del 28 al 29. Aquesta es va veure influenciada per la pluja i el vent però res va impedir als nens a gaudir del sopar conjunt, el joc de nit, i per suposat, dormir amb els companys amb qui havien compartit les 5 setmanes d’estiu