CAMPUS FUTBOL

ESTIU 2024

Com ja va sent costum els darrers anys, des de Collsacampus i en col·laboració amb l’A.E Corcó, s’organitza un campus futbolístic durant el juliol per donar l’oportunitat a tots els nens i nenes, jugadors i jugadores, de no només fer algun tipus de pràctica esportiva relacionada amb el futbol durant les vacances, sinó que enguany s’implementaran noves i innovadores activitats que faran que els participants gaudeixin d’un juliol on aprendran sobre el treball en equip, el valor de l’esforç, entre d’altres aprenentatges.  

El campus serà per nens i nenes amb edats pertanyents a les categories d’Escoleta, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

 

HORARIS I PISCINA

El campus aquest any s’efectuarà per totes les categories els dimarts i els dijous de 18:00h a 20:00h, a partir de les 20:00h, un cop acabat l’entreno, els participants tindran l’oportunitat d’accedir al recinte de la piscina fins a les 20:30h. 

L’HORARI I LA FORMACIÓ DELS GRUPS DE TREBALL QUEDA SUPEDITAT AL NOMBRE D’INSCRITS, un cop tanquem inscripcions formarem els grups de treball depenent de com de nombrosos siguin els inscrits a cada categoria.

 

Calendari: Del 1 al 26 de juliol (un total de 8 sessions, 4 setmanes).  

 

El campus va enfocat tant a jugadors del club, jugadors d’altres clubs o nens que tinguin ganes de practicar l’esport. 

 

Per a inscripcions i més informació, consulteu el botó “Inscriure’m”.